[Otvírák] Redaktoři nejsou. A co takhle sponzoři?

Zdravím!

Pravidelně každý měsíc přemýšlím, o čem otvírák bude (a často to dopadne, že o ničem). Tento měsíc ale něco mám! Dokonce mi námět poskytl jeden student (i když neúmyslně a ani já nevím, kdo to je). Na jednom z našich plakátů se totiž objevil nápis, proč jako nemáme vlastní doménu. Já bych to ráda vysvětlila.

Možná to někoho překvapí, ale opravdu to není kvůli tomu, že bychom tak toužili mít v adrese ".blogspot", samozřejmě by se nám líbila víc adresa casakgool.cz. Důvod je proto zcela prostý - vlastní doména zkrátka něco stojí. A jistě nechcete, aby se redaktoři, kteří za svoji celoroční práci kromě nějaké té pochvaly, případně jedničky z češtiny nic nedostanou, ještě skládali na doménu.

Nicméně, pokud by se někdo toužil stát naším sponzorem a doménu nám každý rok zaplatil, bránit se nebudeme. A klidně pro něj vyrobíme na stránkách zvláštní kolonku "Sponzoři".

Ať už s vlastní doménou nebo bez ní, užijte si červen a hlavně poslední články v tomto roce. Třeba reportáže z kurzů druhých a třetích ročníků.

Komentáře