Throwback to Summer Punk Party

Před pár dny to byl přesně měsíc od letošní nepopsatelné Summer Punk Party, která se uskutečnila, jak tomu bývá každým rokem, ve Volyni. Hlavní atrakcí byla americká skupina, která vznikla již
v roce 1990 a byli to legendární Dog Eat Dog! Vystoupily zde i další skvělé skupiny a interpreti, ale myslím, že všichni byli zvědaví nejvíce na již zmíněnou skupinu. 


Pro mě byl letošní ročník festivalu pracovní. Měla jsem možnost prodávat festivalový merch a to je hned jedna z věcí, která stále stoupá do výšin. Nová trička, nové kšiltovky, dokonce se začaly vyrábět i ponožky a podkolenky a nakonec i mikiny. Lidé nešetřili a kolikrát udělali i nákup, který neměl daleko k tisícovce. Jako zaměstnanec jsem měla spoustu výhod, jako vstup a jídlo zdarma, vstup do backstage, ale naopak jsem musela obětovat nějaké skupiny, ale to nebyl problém, protože z našeho stánku byl pěkný výhled na stage.

Nebudu vám sáhodlouze psát o každé kapele, ale chci vám napsat něco víc o Dog Eat Dog, protože jejich vystoupení bylo opravdu dechberoucí. Tolik energie, kterou do toho dali, u českých kapel jen tak neuvidíte. Stáli jsme s přítelem v první řadě a mohli si produkci tak parádně užít. Zpěvák byl velice sympatický a snažil se říct něco česky. Například Jarda Jágr, pivo, anebo Volyně. Přestože to bylo velmi energické vystoupení, bylo také velmi emotivní. JC (zpěvák) děkoval Šimonovi a Ondrovi (pořadatelům) za to, že tam mohou být a pak je vyzval na stage a přestože se pokoušeli zachovat drsňácké vzezření, bylo vidět, že je to velmi potěšilo a svým způsobem i dojalo. Po vystoupení se ukázalo, že jsou Dog Eat Dog jsou praví srdcaři a šli ke svému stánku s merchem, aby se mohli vyfotit se svými fanoušky. Například s námi.




Nakonec bych z celého víkendu chtěla vypíchnout potyčku Vladimíra 518 a diváka, který na něj
v průběhu jeho vystoupení ukazoval prostředníček. Vladimír mu řekl, ať za ním přijde pak do backstage, že mu rozbije hubu, no a přišel. Tak ho vedla security prý s natrženým okem, ale kdo ví, jak to bylo.

Abych to shrnula, tak musím říct, že tenhle ročník byl za mě zatím nejlepší. Zbožňuji SPP obecně a všechny ročníky se mi zatím líbily, ale tenhle díky headlinerům Dog Eat Dog vede. Za tento nezapomenutelný srpnový víkend vděčíme Ondrovi Smahovi a Šimonovi Blaschkovi. 


Can production publikovali after movie a vy ho teď můžete zhlédnout také. Příjemnou zábavu a příští rok na viděnou ve Volyni!




Komentáře