[Otvírák] Jaro, vítej!

To to uteklo. Ačkoli se to vůbec nezdá, hlavně v tento mrazivý týden, první jarní měsíc už nám klepe na dveře. Než ale vykvetou první sněženky a bledule a stromy znovu obrazí, uplyne ještě nějaký čas. Pojďme se proto zatím společně podívat, co nás v březnu čeká a nemine.
www.google.cz

JARNÍ PRÁZDNINY
Přesně tak, začneme hezky zvesela. Už za pár dní jsou tady "jarňáky". Ať už se rozhodnete strávit je na horách, u babiček, s kamarády, nebo snad prací či učením, nezapomínejte na svoje zdraví. Ať to po prázdninách ve škole nevypadá jako sraz invalidů. :)
www.google.cz
LYŽAŘSKÝ KURZ
Ihned po jarních prázdninách proběhne na Špičáku lyžařský kurz. Jako každoročně se ho, pod vedením našich tělocvikářů, zúčastní studentky a studenti tříd 1. A, 2. G a 5. G. Tak jim přejme měkká přistání, co nejméně úrazů a především mnoho krásných zážitků.
www.google.cz
SOUTĚŽE A OLYMPIÁDY
Nejen únor, ale i březen se bude nést v duchu soutěžení a soupeření v různých oblastech. Studenti i studentky naší školy tak mohou zúročit své znalosti například na chemické olympiádě, dějepisné olympiádě nebo matematické soutěži "Náboj". Stranou nezůstanou ani naši zpěváci a recitátoři, kteří se mohou zúčastnit soutěže "Jihočeský zvonek" nebo "Dětský recitátor". Všem účastníkům budeme držet palce.
www.google.cz
ÚLOVEK MĚSÍCE (ÚNOR)
Lenka Uhlířová


Na závěr bych jménem celé redakce ráda vyhlásila fotosoutěž na měsíc březen. Opět tak můžete posílat své "fotoúlovky" na email casakgool@gmail.com, a to do 31.3. Na konci měsíce pak vybereme vítěze, který dostane sladkou odměnu.
Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme mnoho štěstí!

PS: Nezapomeňte hlasovat o nejlepší znělku k projektovým dnům. Více na http://casakgool.blogspot.cz/2018/02/hlasuj-podpor-nejlepsi-video.html

Komentáře