[Zavírák] Duben - za kamny budem

Spíš jsme za kamny byli. Kvůli mému časovému deficitu se tradiční "Otvírák" změnil pro tento měsíc na "Zavírák". Nu což, alespoň si můžeme připomenout, co všechno se na naší škole stihlo odehrát.

www.google.cz
MATURITNÍ ZKOUŠKY
Ano, už je to tak. Maturitní zkoušky zavítaly na naši školu již 11. 4., a to v podobě slohových prací z českého jazyka. Letošní maturanti si mohli vybrat ze šesti témat. Doufejme spolu s nimi, že měli při výběru "šťastnou ruku".
www.google.cz
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY
Přijímací zkoušky se v letošním roce konaly od 12. 4. do 17. 4. Přát pontencionálním budoucím spolužákům hodně štěstí při skládání této zkoušky už asi nemá moc smysl. Popřejme jim proto alespoň to, aby se jim na naší škole líbilo co možná nejvíce.
PS: Možná se mezi nimi najde i nový redaktor našeho školního časopisu GOOL. Protože, řekněme si upřímně... ze sedmi statečných, kteří aktivně psali na začátku školního roku, zbyla udýchaná tři prasátka, která se snaží vše dohánět (byť na poslední chvíli) a už jim pomalu začíná docházet dech. 😥
www.google.cz
SOUTĚŽE A OLYMPIÁDY
Sezona soutěží a olympiád ještě skutečně není u konce. V dubnu tak mohli studenti a studentky našeho gymnázia ukázat své znalosti například na olympiádách z českého jazyka, fyziky, biologie, matematiky nebo chemie. Svým "zlatem v hrdle" se mohli naši pěvci pochlubit na soutěži Jihočeský zvonek.
www.google.cz





Komentáře