[Otvírák] Máj - maturit čas

Tak už je květen, měsíc lásky, rozkvetlých stromů a vynervovaných maturantů. Pokud se vás, stejně jako mě, zkouška dospělosti ještě netýká, a nemusíte tak trávit každou volnou vteřinu učením, pojďte se podívat, co všechno nám tento měsíc přichystal.
www.google.cz
MATURITNÍ ZKOUŠKY
Jak už název článku napovídá, ponese se květen opravdu v duchu maturitních zkoušek. Týkat se budou především tříd 4. A a 8. G. Pro nematuranty znamenají tyto dny hlavně spustu "suplů", změn místností, a pokud nám bude štěstí přát, tak snad i alespoň pár odpadlých hodin. Doufám, že i přes známé heslo-Hvězdy září v září-budete držet našim maturantům palce.
www.google.cz
SOUTĚŽE A OLYMPIÁDY
Ano, ještě stále probíhají všemožné soutěže a olympiády. A tak se už ve čtvrtek 17. 5. uskuteční krajské kolo Biologické olympiády v Českých Budějovicích, kam se probojoval i šikovný žák 3. G.
V ten samý den proběhne ve Strakonicích také krajské kolo pěvecké soutěže Jihočeský zvonek.
www.google.cz
EXKURZE
Ve čtvrtek 10.5. se vydá autobus plný studentů a studentek tříd 3. A a 7. G do Terezína.
www.google.cz
MAJÁLES
Řekněme si upřímně...Co by byl květen bez majálesu? Že si to také nedovedete představit? Nebojte, rozhodně o tuto studentskou oslavu jara nepřijdeme. Konat se bude již v pátek 18. 5., tentokrát na téma Stroj času.
www.google.cz

Komentáře