Školní časopis GOOL boduje!

Ano, je to tak! Dne 28.4. 2017 se v našem krajském městě konal již 7. ročník soutěže Školní časopis roku a náš GOOL porazil ve své kategorii tvrdou konkurenci a získal své vysněné 1. místo 
s postupem do celostátního kola! Jenže by v tom byl čert, abychom si ocenění převzali osobně. Muselo se opět všechno trochu zkomplikovat.
Zdroj: www.google.cz

Konec dubna. Květen se blíží a člověk by řekl, že se počasí bude vybírat k lepšímu a sluníčko nás bude zahřívat svými paprsky. Jenže ouha! Místo blankytně modré oblohy se přihnaly černé mraky, vše potemnělo a taková chumelenice co přišla, nebyla ani v zimě. Silnice se staly nesjízdné, doprava pokulhávala a v tomto kalamitním stavu jet do Českých Budějovic? Ani omylem. Bůh ví jestli bychom se tam vůbec dostali. Dalším menším handicapem pro nás bylo poslední zvonění maturantů. Na jejich příkaz museli být všichni žáci ze třetích ročníků přítomni na pasování. Zkrátka na všech frontách něco. Jak jde, ale vidět naše nepřítomnost nevadila a zlato nám nikdo jiný neukradl. 
Zdroj: www.google.cz

Tímto bych také chtěla jménem časopisu poděkovat všem redaktorům za jejich vytrvalost a krásné články i žákům celého gymnázia, protože bez nich bychom dávali obsah GOOLu horko těžko dohromady. Jste jedničky !!!
 
Zdroj: www.facebook.com

Komentáře