[Otvírák] Gool je tu i v novém školním roce!

Moji milí Gooláci,

tak Vás zase vítám ve školních lavicích. Prázdniny nám všem utekly určitě jako voda, ale musíme myslet pozitivně a těšit se na všechen ten program, který nás na naší škole čeká. A že toho není málo!

KŘTĚNÍ

Doufám, že jste si dneska nenechali ujít velký den pro naše primánky, kteří byli oficiálně třídou 8.G pasováni na Zobáky 2017. Křtění se neslo v duchu Cesty kolem světa a mně nezbývá nic jiného, než všem popřát krásných osm let u nás a hlavně hladký let až do oné stanice ,,Maturita''!



PROJEKTY

Ani letos nebudeme ochuzeni o dva dny plné kreativního tvoření. Oproti minulému školnímu roku však projektové dny proběhnou už během října, abychom se jich mohli zúčastnit i my, maturanti.


GOOL

Jelikož právě čtete úplně první článek tohoto školního roku, tak si zasloužíte pár novinek z naší redakce. Jak určitě všichni víte, ochrannou (hlavně tedy pravopisnou) ruku držela dlouhá léta nad naším časopisem paní učitelka Heřtová, která však naši školu opustila. Naštěstí se nás od září ujaly paní učitelka Zámečníková spolu s paní Tláskalovou a časopis tak bez problému funguje dál. Další novinkou je také fakt, že s radostí vítáme nové členy. Takže pokud má někdo z vás chuť podílet se na našem virtuálním časopise, uvidíme vás moc rádi. Redakční rada se koná každou středu o velké přestávce v budově D, tak se nás nebojte a neváhejte přijít!


Doufám, že jste si užili prázdniny na maximum a že budete i letos rádi číst náš časopis. Připravujeme pro vás opět články ze všech možných rubrik, takže si rozhodně každý přijde na své. Sport, komiksy, články o přírodě, Face to face,... To všechno a ještě mnohem víc už se pro vás připravuje. Máte se na co těšit!

Komentáře